Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή εντός 30 ημέρων 

 

Στη Startap παρέχουμε δικαίωμα επιστροφής εντός 30 ημερολογιακών ημερών εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, επιστέφοντάς σας το 100% των χρημάτων.

Για να μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, θα πρέπει να μην έχει υποστεί ζημιές και να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση που το παραλάβατε.

 

Θα χρειαστεί επίσης να προσκομίσετε μαζί με το προϊόν το αποδεικτικό πληρωμής που έχετε λάβει.

 

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν ότι το κόστος αποστολής για επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση όπου το προϊόν επιστραφεί με χρέωση παραλήπτη, τότε το ποσό χρέωσης της μεταφοράς θα αφαιρεθεί από τα χρήματα που είναι να σας επιστραφούν.

 

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 15 ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Για να ξεκινήσετε την διαδικασία επιστροφής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο hello@startap.gr

 

Φθορές Προϊόντων

 

Παρακαλούμε ελέγξτε τα προϊόντα κατά την παραλαβή για τυχόν φθορές. Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, φθαρμένο, σπασμένο ή αν λάβατε άλλο είδος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα ώστε να να αντικαταστήσουμε τη συσκευή.

 

Θα χρειαστεί να μας στείλετε φωτογραφίες με την κατάσταση του προϊόντος.

 

Ακυρώσεις

 

Ακυρώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν, εφόσον η παραγγελία δεν έχει εκτελεστεί, οποιαδήποτε στιγμή εφόσον υπάρξει άμεση ενημέρωση. Για ειδικές παραγγελίες όπου έχει γίνει εξατομικευμένη σχεδίαση προϊόντος σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη ή για μεγάλες ποσότητες, δεν επιστρέφεται το ποσό της προκαταβολής.

 

Πίστωση Χρημάτων

 

Μόλις λάβουμε τα προϊόντα που επιστρέψατε , θα προβούμε σε έλεγχο των προϊόντων. Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή σας, θα πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων εντός 5 εργάσιμων ημερών στην τράπεζα που θα μας υποδείξετε. Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν ότι ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις που οφείλονται στις τράπεζες μέχρι να διαχειριστεί η συναλλαγή επιστροφής. Αν έχουν περάσει 15 ημέρες απο την ημέρα επιστροφής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο hello@startap.gr

We are social

Disclaimer

Η Startap δεν αποτελεί υπηρεσία ή μέρος της Google. Επιπρόσθετα, αυτή η ιστοσελίδα ΔΕΝ έχει αναγνωριστεί από την Google με κανέναν τρόπο.

Copyright @Startap.gr