Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω κάρτας

 

Όλες οι συναλλαγές του startap.gr πραγματοποιούνται μέσω της Viva Wallet.

Οι αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα startap.gr είναι απόλυτα ασφαλείς. Η εταιρεία δεν θα έχει ποτέ γνώση των στοιχείων της κάρτας ή του λογαριασμού σας.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ο πελάτης θα πρέπει να συμπληρώσει στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας και τον τριψήφιο αριθμό (CVV-CVC-CID), που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Το κατάστημά μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Για να διασφαλίσουμε την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση σας, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μέσω VivaWallet.

 

Πληρωμή με αντικαταβολή

 

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του προϊόντος μέσω αντικαταβολής! Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά ή κάρτα στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας (ACS) κατά την παράδοση της παραγγελίας.

We are social

Disclaimer

Η Startap δεν αποτελεί υπηρεσία ή μέρος της Google. Επιπρόσθετα, αυτή η ιστοσελίδα ΔΕΝ έχει αναγνωριστεί από την Google με κανέναν τρόπο.

Copyright @Startap.gr